top of page

Balenciaga in het Kunstmuseum, den Haag

Twee weken geleden ontving ik een uitnodiging voor de opening van de Balenciaga-tentoonstelling, Meesterlijk Zwart, in het Kunstmuseum in Den Haag. Ja, natuurlijk zou ik gaan!


Samen met vriendin en modeontwerper Amber Brandsma naar de opening

Twee weken geleden ontving ik een uitnodiging voor de opening van de Balenciaga-tentoonstelling in het Kunstmuseum in Den Haag. Ten eerste voelde ik me heel vereerd, maar ik voelde me ook trots. Trots dat iemand aan mij denkt bij het samenstellen van een guestlist! Wat een geluk! Ja, natuurlijk zou ik gaan!


Op de uitnodiging stond vermeld dat de dresscode ‘Feestelijk zwart’ was. Oei, dat is even schakelen, want ik probeer zelf juist minder zwart te dragen. Waarschijnlijk weet jij als Bonbons de Marie-volger ook dat kleur mijn voorkeur heeft.

Mijn eerste vraag was toen: heb ik zelf iets van Balenciaga? Nee.

Vraag 2: Heb ik iets van Balenciaga in de webshop staan? Ja, een sjaalring en sjaal in pasteltinten. Dus niet echt passend bij de dresscode.

Gelukkig had ik nog even...