top of page

Kom schatgraven met Indiaan in je kast & Bonbons de Marie


Marie-Lisah Hermkens van Bonbons de Marie en Chiara van Indiaan in je kast in de Bonbons de Marie studio
Bonbons de Marie en Indiaan in je kast

In de Bonbons-studio mag ik elke vrijdag meedenken en adviseren over het creëren van een, bij voorkeur duurzame, kledingkast.

Het is heerlijk om met gelijkgestemden te praten over het combineren van vintage kleding en om verhalen uit te wisselen over bepaalde kledingstukken en verzamelde schatten. Natuurlijk is kwaliteit een terugkerend thema en daarmee ook het vinden van de juiste, duurzame kledingstukken.

 Voordat je een kledingwinkel binnenloopt is er een belangrijke stap die je kunt nemen om betere en duurzamere keuzes te maken. Dit is de stap waarbij je eerst kijkt naar wat er al aanwezig is in jouw kledingkast.

Door hier goed naar te kijken weet je precies wat je nodig hebt, waar je misschien afscheid van wilt nemen en vooral welke kleding (en accessoires!) jou dienen. Dit is precies iets wat veel vrouwen (en mannen) heel lastig vinden. Het goede nieuws is: hier zijn mensen voor en de leukste, kleurrijkste en beste style coach is Chiara Spruit van Indiaan in je kast!


Chiara Spruit van Indiaan in je kast zittend op de bank
Indiaan in je kast - Chiara Spruit

Zelf volg ik Chiara al een hele tijd op Instagram en geniet van haar stijl, stylingadvies, visie en inspiratie. Ik vind het dan ook een eer om te mogen vertellen dat Chiara naar Delft komt! We bundelen onze krachten om samen te vertellen en vragen te beantwoorden over het opbouwen van een kledingkast met ziel, verhalen, kwaliteit en parels.

 
Op 23 januari gaan Chiara van Indiaan in je kast en ik samen LIVE op Instagram.

Ben je er bij?

 

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page