top of page

Misja Beijers bij Bonbons de Marie

Modeblogger Misja Beijers, ook wel bekend als Misja B., schrijft over mode, deelt modetips- en adressen en fotografeert "iets oudere" dames en heren. Afgelopen vrijdag kwam ze naar de Bonbons de Marie-studio in Delft.
Misja B bij Bonbons de MarieMisja schreef naar aanleiding van haar bezoek aan Delft een blog over de studio en mij, waar mijn wangen warm van worden. Je leest het artikel HIER.


Een paar jaar geleden maakten Misja en ik kennis met elkaar toen ik nog een winkelpand huurde aan de Oude Delft.

Hier interviewde ze mijn moeder Ellie over mode en kleding. Ze fotografeerde Ellie, ook samen met mijn vader Sjaak. Wat mijn ouders dragen is altijd grotendeels vintage en/of tweedehands.

Ben je benieuwd naar het interview? Je leest het HIER.


Ellie en Sjaak gefotografeert door Misja BeijersPersoonlijk vind ik het super om Misja te volgen. Het is inspirerend om te zien en te lezen over stijl en smaak. Over hoe mensen op verschillende manieren met mode bezig zijn en naar mode kijken. Neem zeker een kijkje op haar WEBSITE of volg Misja op INSTAGRAM of FACEBOOK voor veel mode-inspiratie.


Bisou, Marie-Lisah


165 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page