top of page

Zaterdag 30 april: le vintage walk-in closet à Bonbons de Marie

Zaterdag aanstaande is Bonbons de Marie tussen 12.00 - 16.30 open zonder afspraak


Aanstaande zaterdag 30 april ben je van harte welkom bij Bonbons de Marie in de studio om te voelen, passen en eventueel te kopen met 10% KORTING. Dit is een try-out om te kijken of er animo is om langs te komen in de studio op een zaterdag (i.p.v. de vrijdag) én zonder afspraak. Als het een succes wordt, dan maak ik er natuurlijk een herhaalrecept van!Tip 1: bezoek ook de Antiek & Curiosa-markt


Een bezoek aan Bonbons de Marie is op zaterdag heel goed te combineren met de Antiek & Curiosa-markt in het centrum van Delft. De markt ligt op 1 minuut lopen van de Bonbons-studio. Je vindt er geen kleding, maar zelf vind ik er vaak mooie vintage sieraden en keramiek. De prijzen zijn heel verschillend. Laat je niet afschrikken en vraag altijd naar de prijs. Het zou zomaar kunnen meevallen.Tip 2: drink koffie bij LOT


Ben je op tijd in Delft? Dan zou je mij zomaar eens tegen het lijf kunnen lopen bij LOT, met Aard-jan en Jakob. Bij LOT luiden wij elke week het weekend in met koffie en iets lekkers. LOT is het leukst en heeft écht de lekkerste koffie. Oh, en als ze ze heeft, neem dan ook een kardemom broodje van meneer Leffers ;)


Tip 3: lunch bij Hanno

Naast de prachtige locatie, heeft Hanno écht de beste lunch- en dinerkaart van Delft. Hanno heeft een groot terras waar altijd plek is en ligt aan het mooie Doelenplein, die geheel in Franse sfeer vol staat met grote platanen.


De studio evenals de markt zijn vanaf station Delft Centraal op ongeveer 5 minuten lopen afstand en kom je met de auto? Parkeer hem dan in de parkeergarage aan de Phoenixstraat.


À bientôt!


Bisou, Marie-Lisah


236 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page