top of page

Jouw stijl avec Marie

Hou je van kleding, maar weet je nooit wat je aan moet trekken? Draag je bijna altijd hetzelfde? Je ziet anderen die er goed gekleed uitzien, maar je weet niet hoe je deze stijl je eigen kunt maken? Of heb je gewoon behoefte aan veel (nieuwe) stylinginspiratie? Eigenlijk wil je Marie-Lisah gewoon in je kledingkast?!
Oh la la, dat kan nu!

marie (13 van 25).jpg

Marie haalt meer uit

jouw kledingkast

We duiken samen jouw kledingkast in om orde te scheppen en om vooral veel nieuwe outfits samen te stellen. We leggen de outfits vast, zodat je naderhand altijd weet hoe en wat we nou allemaal bedacht hadden.

marie (12 van 25).jpg

Marie schept orde en brengt structuur aan

Ik haal de 'ruis' uit je kledingkast en maak, indien nodig, een wensenlijst met items die echt nog ontbreken in jouw kledingkast en waar je deze items, passend bij jouw budget, kunt vinden.

marie (11 van 25).jpg

Marie deelt haar

kennis met jou

Je mag me al jouw modevragen stellen en ik leer je zoveel mogelijk over het combineren, stylen van kleding en het gebruik
van accessoires. Al je wilt kan ik ook veel vertellen over het verstellen en verzorgen van kleding.

Hoe gaan we te werk?

Voordat ik bij jou thuis in de kledingkast sta, neem ik eerst contact met je op om helder te krijgen waar je mijn hulp precies bij nodig hebt. Wat is de situatie nu en waar wil je naartoe? Heb je hulp nodig bij het gebruik van accessoires? Heb je te veel kleding waardoor je door de bomen het bos niet ziet? Heb je juist heel weinig kleding omdat je niet goed weet wat nou goede investeringen en aanvullingen zijn? Heb je hele mooie kleding, maar draag je elke dag een jeans en een t-shirtje? Ontbreekt het aan durf (of tijd) om er op een bepaalde manier uit te zien? Lukt het jou maar niet om toffe combinaties te bedenken en ook daadwerkelijk te dragen? Heb je een stijlicoon waarvan je de stijl niet weet te vertalen naar jouw eigen kledingkast? Is er op jouw werk een dresscode waar je jouw eigen persoonlijke stijl graag in naar voren wil brengen maar je weet niet hoe? Bij de ene kastsessie zal het belangrijk zijn dat we samen te werk gaan en dat ik jou daar vooral bij nodig heb. Bij een andere kastsessie kan het zijn dat ik alleen jouw kast in duik om zoveel mogelijk outfits samen te stellen dat je een jaar lang elke dag iets anders aan kunt trekken!

Kosten
295,- euro voor één dagdeel
(de prijs is exclusief reiskostenvergoeding)

Neem contact op

bottom of page