top of page

VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzending & levering

Na ontvangst van de betaling, verzenden we het pakket binnen 1 à 2 werkdagen zodat je het pakket binnen 1-3 werkdagen kunt verwachten. We doen natuurlijk ons best om dit zo snel mogelijk te doen. Het pakket wordt verzonden door Postnl. Pakketten worden altijd verzonden inclusief track & trace.

Verzendkosten Nederland
Brievenbuspakketje: 4,25 euro inclusief track & trace
Pakketje: 6,46 euro inclusief track & trace
Bij een bestelling vanaf 75,- euro betaal je geen verzendkosten

Verzendkosten België
Pakketje: 10,06 euro inclusief track & trace
Bij een bestelling vanaf 100,- euro betaal je geen verzendkosten


Retourneren

Uiteraard proberen we ervoor te zorgen dat alles naar wens is door de producten zo goed mogelijk te presenteren inclusief complete informatie, zoals maten, materiaal en afmetingen. We passen alles door om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de maat. Je kunt er vanuit gaan dat alle maten zoals omschreven overeenkomen met de maten zoals we deze 'nu' kennen. We kunnen je hier exact in adviseren, neem dus even contact op als je twijfelt.
 
Niet helemaal tevreden over het ontvangen product(en)? Geen zorgen, producten kunnen altijd retour. Laat ons binnen 14 dagen weten dat er één of meerdere producten retour komen. Zorg er vervolgens voor dat het pakket inclusief het retourformulier binnen 30 dagen na ontvangst bij ons retour is in de exacte staat als waarin je het hebt ontvangen. Je vindt het retourformulier onder aan deze pagina.

Retourneren onder rembours zullen wij niet accepteren.

De kosten voor het retourneren worden niet vergoed, deze zijn dus voor eigen rekening van de consument. Bewaar alsjeblieft het verzendbewijs, aangezien wij niet aansprakelijk zijn voor verloren pakketten.


Reserveren

Een item reserveren is mogelijk wanneer je een afspraak hebt gemaakt om Bonbons de Marie in Delft te bezoeken. Het is mogelijk om 3 favoriete items te reserveren voor een periode van 5 dagen.

bottom of page